22 april 2016

AFRODITA COSMETICS - NEW SPRING COLLECTION - SECRET GARDEN..









SPRING IS HERE..also in cosmetics..specially NEW SPRING COLLECTION of SHOWER GELS from AFRODITA COSMETICS..it's called -  SECRET GARDEN..I'm loving it totally.. <3

_________________________________________________________________________________________

POMLAD JE TU..tudi v kozmetičnem svetu..še posebaj nova spomladanska kolekcija gelov za tuširanje iz kozmetike AFRODITA..imenuje se - SECRET GARDEN..obožujem ga.. <3

..they have four new floral scents - WILD ORCHID, ROMANTIC PEONY, LOVELY ROSES and MAGNOLIA BLOSSOM..it's hard to decide which one is my favourite..but I'm more for OIL SHOWER GELS, so I have two favourites here - MAGNOLIA BLOSSOM and WILD ORCHID..they smell delicious and my skin is so soft after I take a shower, so I don't need to put any body milk or body oil on..the event where they present us their new spring collection was amazing..everything was decorated so adorable..just like a secret garden in spring..

_________________________________________________________________________________________

na voljo imate štiri nove cvetlične vonje - DIVJO ORHIDEJO, POTONIKO, VRTNICO in MAGNOLIJO..kar težko se je odločiti kateri vonj je moj najljubši..ampak vseeno sem bolj pristaš oljnih gelov za tuširanje, tako da imam med temi izbranimi geli kar dva favorita - MAGNOLIJO in DIVJO ORHIDEJO..odlično dišijo in moja koža je po uporabi izredno mehka in enostavno nimam potrebe, da bi po tuširanju uporabila olje ali mleko za telo..sam dogodek kjer je potekala predstavitev nove kolekcije je bil čudovit..vse je bilo tako lično in lepo okrašeno..počutila sem se kot v resničnem skrivnem vrtu v pomladi..


so if you would like to try this amazing shower gels, go and buy it and you will see what I'm talking about..you can find AFRODITA COSMETICS on their website and in every other local stores with cosmetics (DM, MULLER, etc.)..

_________________________________________________________________________________

torej če želite preizkusiti tudi same te nove čudovite gele za prhanje si jih lahko kupite po ugodnih cenah in vedele boste kaj sem vam želela sporočiti..izdelke KOZMETIKE AFRODITA lahko poiščete na prodajnih policah v vseh lokalnih trgovinah s kozmetiko (DM, MULLER, TUŠ Drogerija,...) ali na njihovi spletni trgovini..


..SECRET GARDEN from AFRODITA is really something special..











2 komentarja:

  1. Ta linija je res čudovita! Tudi sama sem bolj pristaš oljnih gelov :) Je pa moj favorit definitivno divja orhideja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je,se je kar težko odločiti kateri je najboljši. ;) Božanski so res.

      Izbriši